söndag 23 mars 2014

jag lever

jo jag är fortfarande här och jag lever men bloggen har visst gått i ide och det beklagar jag. Tyvärr är det bara lite mycket just nu med jobb, resor hit och dit, möten, intervjuer, planering, middagar... och jag är så trött. Krashar i soffan var kväll, tittar på en episod av någon TV serie utan att orka sysselsätta min händer med vare sig stickning eller virkning... sedan förflyttar jag mig över till sängen och somnar på en gång... ett par veckor till och sedan bör jag vara back on track igen...  jag räknar ner.

tisdag 11 mars 2014

5 shots challenge

här om veckan blev jag utmanad till att på instagram posta 1 vardagsbild per dag i hela 5 dagar och jag kan ju inte tacka nej, så troget hoppade jag på denna utmaning. Tyckte dock att det var lite svårt men det var ju vardagsbilder det gällde så det fick bli såhär:

 dag 1
vaknade upp på ett hotell i kina och förvånades av denna fina utsikt (det är inte så vanligt att man får en sådan här fin vy i kina)

 dag 2
i väntan på tunnelbanan

 dag 3
fifty shades of green i min shoppingkorg (dock skall väl vissa ting vara mindre gröna än andra men men...)

 dag 4
demonstration i hong kong och man slutar aldrig förundras... 

dag 5
veckans, nej... årets stora besvikelse! Åkte hela vägen till Ikea för att äta en köttbullemiddag och detta var allt jag fick - 4 köttbullar in en lite papperslåda. Snacka om nedtur! Fy, skäms, Ikea!

söndag 9 mars 2014

fototriss - hopp

när nu vardagen sakta men säkert börjar ta form igen, kastar jag mig in i veckans fototriss. Veckans tema är "hopp" som kan tolkas på många olika sätt men jag har valt tre bilder som på olika sätt förmedlar hopp om en ljus framtid.

ett nygift, lyckligt och väldigt hoppfullt par 

 ett gäng hoppfulla (i dubbel bermärkning) femtonåringar

när smogen lägger sig över Beijing, förmedlas hopp om en vackrare miljö med fina, färgglada bilder

För fler hoppfulla trissar, titta här!

torsdag 6 mars 2014

back on track

sakta men säkert börjar jag komma tillbaka till mina rutiner... de sista veckorna har varit helt uppochner och nu ser jag fram emot en helg utan några planer alls. Jag skall sova... sova... sova... och kanske träna lite... och så kanske om jag orkar, få en raw food kurs av en väninna, för jag har i det sista blir så himla sugen på att laga mer och nyttigare mat.... men nu ikväll skall jag bara ligga här i soffan, titta på en tv-serie, sticka på min filt och bara njuta av att göra ingenting.

lördag 1 mars 2014

en drömmars frukost

när jag nu sitter här i hong kong en grå och dimmig lördags morgon, är det lätt att tänka tillbaka till dagarna i florida... just idag kom jag att minnas denna frukosten... en drömmars frukost! Hemlagade pancakes, massa färsk och god frukt, hemgjord smoothie, jordnötssmör, maple syrup och kaffe.... mums!
Men jag skall inte klaga, för jag har besök från oslo i helgen och idag skall vi ha en riktigt jentedag och därmed börja dagen med brunch på mitt favvo ställe. Så det lider ingen större nöd på mig!